e
Banner

Etiketler: kardex remstar



Depo yatırımında ‘yanlış planlama’ maliyetleri artırıyor


Yayın: 16-10-2012
Kategori: Depolama - Antrepo

Otomatik depolama ve tahsis sistemlerinde dünyanın önde gelen üreticilerinden biri olan Kardex Remstar, depo yatırımlarında verimlilik ilkesini yeniden tanımlıyor..





Kardex’ten asgari taban alanında azami depolama



Kardex Remstar’ın Türkiye’de kurduğu dikey depolama sistemlerinin yüzde 17’si tekstil ve perakende sektöründe kullanılıyor. 




Kardex Remstar akıllı depolamaya öncülük ediyor


Yayın: 01-07-2016
Kategori: Depolama - Antrepo

Türkiye’de depo otomasyonu alanında büyük bir açığın bulunduğunu belirten Kardex Remstar Türkiye Ülke Müdürü Emre Yenal, hem sundukları ürünler hem de düzenledikleri konferanslarla bu açığı kapatmayı hedeflediklerini söyledi. 




Yüzde 10 büyüyen Kardex Remstar'ın yeni hedefi perakende sektörü


Yayın: 22-01-2017
Kategori: Depolama - Antrepo

Otomatik depolama sistemlerinin dünyadaki lider üreticisi Kardex Remstar, Türkiye operasyonlarında yüzde 10 büyüme gösterdi. Türkiye’nin 2016’da yüzde 3 civarında büyümesi beklenirken, bu rakamın 3 katı büyüme gösteren Kardex Remstar 2017 yılında da hız kesmeden yine en az yüzde 10 büyümeyi hedefliyor.

zirve_banner





KARDEX ağır yüklere de el attı


Yayın: 25-03-2019
Kategori: Depolama - Antrepo
Etiketler: kardex remstar

INTERTEX firmasıyla işbirliği yapan KARDEX, çok daha ağır, ebatları oldukça büyük ya da lojistik depolama anlamında fabrikalara, depolara oldukça zorluk çıkartan malzemeleri de stoklayacak, akıllı dikey depolama sistemleri sunmaya başladı. KARDEX REMSTAR Türkiye Ülke Müdürü Emre Yenal, bu çözümlerin hem yer kazandırmak hem de stok yönetim yazılımları üzerinden takip edebilmek için oldukça ideal olduğunu söylüyor.